Reisschema
 Dag 1: Coney Island
 Dag 2: Six Flags New England
 Dag 3: Lake Compounce
 Dag 4: SF Great Adventure
 Dag 5: Dorney Park
 Dag 6: Knoebels
 Dag 7: Hershey Park
 Dag 8: Lakemont & Idlewild
 Dag 9: Kennywood
 Dag 10: Geauga Lake
 Dag 11: Cedar Point
 Dag 12: Wyandot & PKI
 Dag 13: Paramount's Kings Island
 Dag 14: Holiday World
 Dag 15: Beech Bend
 Dag 16: Dollywood
 Dag 17: Six Flags over Georgia
 Dag 18: Reis Atlanta/Charlotte
 Dag 19: Paramount's Carowinds
 Dag 20: Busch Gardens VA
 Dag 21: Virginia Beach
 Dag 22: Paramount's Kings Dominion
 Dag 23: Six Flags America
 Dag 24: New York
 Dag 25: SF Great Adventure
 
Dag 21: Virginia Beach
Virginia Beach Virginia Beach
Vandaag zouden we naar Paramounts Kings Dominion gaan maar dat liep even anders dan gepland. Het zou vanaf ons hotel 1,5 uur rijden zijn. We hadden een auto met navigatie gehuurd en konden dus zo zoeken naar dit park. Via de yellow pages kies je dan attractiepark en voila het adres. Wij dus braaf rijden volgens de planner. Maar hij gaf toch wel aan dat het erg ver was…

Toen we aankwamen bleek het totaal verkeerd te zijn en stonden we midden in een woonwijk !!!! Wel een mooie maar echt toch geen attractiepark te bekennen. Na wat zoekwerk op internet (joehoe voor WIFI) kwamen we achter het juiste adres en daar bleken we nu 3 uur !!! vanaf te zitten en het was inmiddels al erg laat geworden.

Je kan je voorstellen dat je daar niet blij van word dus goede raad is duur dan maar dit park overslaan en verder rijden? Of was er toch nog een alternatief? Midas bedacht dat we nu toch wel aardig dicht in de buurt van een strand moesten zijn want overal zagen we bordjes met beach dit en dat. Dus ach jah de dag was toch al verloren en zijn we naar het strand gegaan.


De hele boulevard bestond uit kleine winkeltjes.


Je kon het zo gek niet bedenken of ze verkochten het er wel.


Helaas was ook Midas zijn zwembroek en badlaken kwijt door die stomme koffer dus helaas niet zwemmen. En alleen vond ik dat ook niet zo gezellig al trok het wel hoor dat prachtige strand.


Maar ach we vermaken ons ook wel met elkaar ;)


Geen commentaar :P


Prachtige ehh.. zonnebril?


Ook eettentjes genoeg te vinden dus we aten daar maar even wat.


En vooral drinken was erg welkom het is daar erg heet zeg !


Op de weg naar de auto kwamen we langs een stel souvenier winkeltjes en dat is altijd lekker om in rond te neuzen...tot we dit zagen...enig idee?


Een collectie hermietenkreeftjes met geschilderde huisjes ! Kon je kopen als huisdiertjes.


Eigenlijk zielig he.


Onderweg viel mijn oog op deze wagen die kwam me zo bekent voor !! Was het de sedan versie van mijn eigen bakkie ! Deze word niet geleverd in Nederland jammer hoor want ik vind hem erg mooi !


En ja hoor wat denk je zien we OOK nog mijn auto er rijden !! Dat is echt heel maf zo'n piepklein autootje daar zien tussen al die vette hummers en jeeps !